”Nyt koko porukalla on taas uutta tarmoa tarttua töihin!”

Hyvinvoiva työyhteisö

Luennot ja Mindfulness
Tarjoamme erilaisia liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä hyvinvointiluentoja.
Reippaat ja mukaansatempaavat luennoitsijamme tulevat ravitsemustieteen, fysioterapian ja stressinhallinnan -aloilta. Esimerkkiaiheita: Liikunta työssä jaksamisen tukena, Ravitsemus ja painonhallinta monipuolisella ruokavaliolla, Voimaa ja vireyttä arkeen, MBO ja ylipainon merkitykset, Uni & stressinhallinta.
Mindfulness – Tietoinen läsnäolo.
Tietoisen läsnäolon luento ja käytännön harjoitus. Miten oikeasti tiedät, miten voit ja mitä tunnet? Mitä tiedämme itsestämme? Tietoisuuden avulla voit nähdä ja kuulla, olla läsnä. Tietoisuus voi olla oman sisäisen maailman aistimista.
Käytännön harjoitukset: Keskittymisharjoituksia Hiljentymisestä tietoiseen läsnäoloon Itselle tärkeiden asioiden äärelle pysähtyminen Omien voimavarojen ja taitojen tunnistaminen.
Hyvinvointiluennot kokonaiskesto: 60-120 min.


Stressileikkuri Sannäsin Kartano

Stressileikkuri™
Kaatuvatkö työt niskaan? Haluatko elää helpommin ja tuotteliaammin? Mitä tekisit, jos sinulla olisi viikko lisää työaikaa vuodessa? Lupaamme, että Stressileikkurin avulla löydätte ratkaisuja työelämän jokapäiväisiin ongelmiin sekä ajankäytön ja stressinhallintaan. Toteutus kokoustilassa. Kesto 3 h.