”Kehittämispäivämme järjestelyt oli upeasti hoidettu ja miljöö niin inspiroivan kaunis, että aloimme heti miettiä uutta mahdollisuutta kokoustaa Sannäsissä.”

Kokoustilat

Teidänkin kannattaa järjestää kokous, suunnittelupalaveri, ideointi-workshop, koulutustilaisuus, seminaari, tiimipäivät tai vaikka TyHy-päivä Sannäsissä.

Miksikö? Parhaimmillaan hetkellinen maisemanvaihdos tuulettaa ajatuksia, tuo uutta mielekkyyttä työntekoon ja eheyttää tiimihenkeä. Ja millaisen maiseman Sannäs tähän tarjoaakaan! Arvokkaan kartanomiljöön ja monipuolisen kokouskeskuksen parhaat puolet yhdistävä Sannäs sijaitsee maaseudun rauhassa, mutta vain alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Sannäs on oiva valinta myös siksi, että meillä kaikki yritystapahtumat toteutetaan suurella sydämellä ja 40 vuoden kokemuksella. Tutustu videoesittelyymme.

Kokoustilojen varustelu

Useat kooltaan vaihtelevat ja eri rakennuksiin ripotellut kokoustilat sekä erilliset ryhmätyötilat takaavat yksityisyyden. Kartanon alueen etäisyydet ovat kuitenkin sen verran lyhyet, ettei paikasta toiseen siirtyminen vie juurikaan aikaa. Kaikki kokousyksiköt on luonnollisesti varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla, eli niistä löytyy: valkokangas, valkotaulut, fläppitaulut, muistiinpanovälineet, dataprojektori, langaton kuituverkkoyhteys ja mikrofonit.

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoiluista vastaa paljon kiitosta saanut keittiöhenkilökuntamme. Kokouspäivän aloittaa kartanolla tarjoiltava aamiaisbuffet tai kokoustilan välittömäään läheisyyteen toiveiden mukaisesti katettu tulosuolainen kahvin ja teen kera. Lounas nautitaan historiallisessa kartanossa upeiden kakluunien syleilyssä. Iltapäiväkahvi ja -tee tuodaan kokoustilan välittömään läheisyyteen. 

Kokouskapasiteetti

Kokoushotelli Sannäsin Kartanon puitteet sopivat erinomaisesti kokouksiin, suunnittelupalavereihin, budjettiriihiin ja sisäisiin koulutustilaisuuksiin. Sannäsissa on vuosien varrella myös järjestetty useita suuria kansainvälisiä konferenssejä perinteikkäiden ja arvokkaiden puitteiden sekä suuren majoituskapasiteetin ansiosta. Olemme lähes 40 vuoden ajan palvelleet tasokkaasti kokous- ja koulutusasiakkaitamme. Järjestämme kaikki kokoukset ja yritystapahtumat huolella, sydämellä ja ammattitaidolla.


Tilat/Henkilömäärä Teatteri Luokka Ryhmät U-pöytä Diplomaatti m2
Lyseo ja Kymnaasi 120 88 50 60 32 169
Kartano 54 32 25 24 20 70
Väentupa 30 26 20 22 20 62
Pehtori 12 28
Kellarikabinetti 12 12 10

Isompiin kokoustiloihin mahtuu runsaat 120 henkilöä, pienempiin 10-40 henkilöä.
Tilat ovat avaria, valoisia ja helposti muunneltavia. Meiltä löytyy lisäksi erityisesti
koulutuksissa suosittuja ryhmätyötiloja peräti 19 kappaletta isojen kokoustilojen
välittömästä läheisyydestä.

Kartanoalue ja etäisyydet

Monipuoliset kokousyksikkömme sijaitsevat erillisissä rakennuksissa. Näin jokaiselle ryhmälle taataan oma rauha ja yksityisyys. Alueen välimatkat ovat lyhyet, joten siirtymisiin ei mene paljon aikaa. Tarvittaessa voimme tarjota kaikki tilat käyttöönne yksinoikeudella.

Työn jälkeen huvi

Kun on aika vaihtaa kokoustaminen virkistävään oheistoimintaan, tarjoamme siihenkin mainioita vaihtoehtoja. Kartanoravintola palkitsee uurastajat herkullisilla oman keittiön antimilla ja 87 hotellihuonetta majoittavat 174 henkilöä kerrallaan. Happihyppely tunnelmallisessa kartanonpuistossa tai kolmen kilometrin lenkkipolulla tekee taatusti hyvää siinä missä pallopeli tai pyrähdys kuntosalillekin. Saunat ja uima-allasosasto kutsuvat purkamaan joukolla päivän antia tai vain nauttimaan.