"Meistä pidettiin hyvää huolta ja kaikki toimi kuin ajatus!"

Hotelli Porvoossa kutsuu majoittumaan.

Sannäsin Kartano on hotelli Porvoossa. Hotellissamme on 87 avaraa ja tilavaa huonetta. Kaikki huoneet ovat kahden hengen huoneita, joten petipaikkoja on jopa 174. Huoneet toimivat myös yhden hengen huoneina. Niihin mahtuu myös erikseen pyydettävä lisävuode. Varaa huone tästä.

Kaikkien huoneiden ikkunoista avautuu rauhoittava näkymä ympäröivään puistomaisemaan. Rauhallinen miljöö onkin merkittävin kilpailuvalttimme! Tutustu videoesittelyymme.

Huoneet sijaitsevat kompaktisti muiden palveluiden lähellä. Oletpa kokoustamassa, juhlimassa tai viettämässä vapaa-aikaasi, sinulla on mahdollisuus pistäytyä pikaisestikin huoneessa.

Suurin osa huoneistamme on uusittu pari vuotta sitten ja olemme saaneet positiivista palautetta uudistuksesta.

Huoneissa on kiinnitetty erityistä huomiota unen laatuun. Kaikissa huoneissa on TV, langaton verkkoyhteys, suihku ja hiustenkuivain. Osassa huoneista on minibaarit. Vastaanoton henkilökuntamme auttaa mielellään lisätilausten kanssa.

Huonehintaan sisältyy kartanoaamiainen, kuntosalin käyttö, aamu-uinti ja -sauna.

Kartanoaamiainen porvoolaisessa hotellissa

Hotellihuoneen hintaan kuuluu kartanolla tarjoiltava aamiainen. Aamiaisella pääset nauttimaan kartanoravintolan historiallisesta tunnelmasta ja monipuolisesta tarjoilusta. Tarjolla on muun muassa haudutettua puuroa, itsetehtyjä leipiä, vihanneksia, leikkeleitä, kananmunia sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Aamiainen tarjoillaan arkisin kello 7.30–9.00, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8.30-10.30.

Aamusauna ja -uinti

Aamusauna – ja -uinti kuuluvat myös hotellin huonehintaan, joten sinulla mahdollisuus hyvin nukutun yön jälkeen käydä aamusaunassa ja samalla pulahtaa virkistävään uima-altaaseen. Sauna lämmitetään arkisin naisille kello 06.30-07.30 ja miehille kello 07.30-08.30, viikonloppuisin sekä naisille että miehille kello 08.00-10.00. Saunalla on pyyhkeet ja pesuaineet.

Uima-altaamme on 16 metriä pitkä, 6 metriä leveä ja 1,5 metriä syvä. Se soveltuu hyvin uimiseen ja vaikka vesijumppaan. Veden lämpötila on 24 °C.

Tutustu valokuviin

Hotellialueellamme on hotellin lisäksi C. L. Engelin suunnittelema kartano, kolme saunaa, uima-allas, palloiluhalli, useita kokoustiloja ja valloittava luonto. Tutustu valokuviin tästä.

Puuhaa Porvoossa

Porvoo on suosittu vierailukohde. Käy elokuvissa, nauti erilaisista museoista, pyöräile Kokonniemen Bike Parkissa tai nauti vanhan kaupungin tunnelmasta. Lisätietoja Porvoon kaupungin sivuilta.