”Hääjuhlamme ei olisi voinut olla ihanampi! Lämmin kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille, saitte niin hääparin kuin vieraidenkin kasvot loistamaan.”

Häät ja juhlat

Sinun tärkeä päiväsi ansaitsee täydelliset puitteet. Sannäsin Kartanon romanttinen miljöö yhdistettynä ammattitaitoisen henkilökunnan ystävälliseen palveluun takaa ikimuistoiset juhlat.

haat-sannasin-kartanossa3_sannaskartanohaat-sannasin-kartanossa2_sannaskartano
 Kuvat: www.lilychristina.com

Häät

Kevään varovainen viherrys, kesän valoisa runsaus, syksyn väriloisto tai talven salaperäinen kimmellys. Vuodenajasta riippumatta jo Sannäsin kartanon arvokas pihapiiri on kuin luoto juhlistamaan rakkautta. Vanhan ajan kartanotunnelma jatkuu huolella entisöidyn päärakennuksen sisätiloissa kutsuen herkkujen äärelle ja muusta juhlaohjelmasta nauttimaan.

Suuri ja näyttävä rakkaudenjulistus vai pieni, intiimi perhetapahtuma? Mitä ikinä häiltänne toivottekaan, olemme mielellämme mukana suunnitteluissa liittyen ohjelmaan, aikatauluihin, majoitukseen, ateriointiin ja muuhun. Näin voimme osaltamme taata tärkeimmän juhlanne onnistumisen.

Tutustu runsaasti kiitosta niittäneeseen häämenyyseemme.
Sannäsin kartanon häämenut_2019

haat-sannasin-kartanossa4_sannaskartanohaat-sannasin-kartanossa1_sannaskartano
Kuvat: www.lilychristina.com

Syntymäpäivät, sukukokous, ylioppilasjuhlat, pikkujoulut

Sannäsin kartanon tunnelmallinen ympäristö ja monipuoliset tilat taipuvat monenmoiseen juhlimiseen. Herkullinen oman keittiön ruoka, laadukas palvelu ja mahdollisesti saunominenkin ovat itsestäänselvyyksiä. Niiden ympärille voimme yhdessä helposti rakentaa ohjelmaa ja tekemistä toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti lisää!
myynti(at)sannaskartano.fi tai puh. 019 54 741