Guided exercise

Guided exercise

Ohjattua liikuntaa Sannäsin Kartano

Tehokas ja hauska puistojumppa
Puistojumppa on monipuolinen liikuntakokonaisuus, jossa yhdistyy aerobicin ja muiden perusjumppatuntien liikemaailmaa. Puistojumpassa on tehokkaita ja selkeitä lihaskunto-harjoituksia, kehonhallintaa sekä tanssillisia elementtejä. Tuntikokonaisuus ontehokkuudestaan, vauhdistaan ja vaihtelevuudestaan huolimatta selkeä ja rento. Toteutus ulkona kartanon puistossa tai Sannäsin Kartanon urheiluhallissa. Kesto 1 h.


Booiaka – tanssiliikuntaa parhaimmillaan
Booiaka on hauska ja energinen tanssitunti, jolla kuka tahansa pääsee kokemaan onnistumisen riemua helpoissa tanssikoreografioissa. Tanssisarjoja rakennetaan pikkuhiljaa ja toistaen liikkeitä useasti, mutta samalla vauhtia ja fiilistä pidetään yllä irrallisilla, sarjaan kuulumattomilla “fillereillä”, mikä erottaa Booiakan tavallisesta tanssitunnista. Toteutus sisällä tai ulkona.
Booiaka tanssi

Aquamover Sannäsin Kartano
Aqua Mover™- monipuolista vesijumppaa
Aqua Mover CombatTM on tehokas ja monipuolinen matalan veden vesijumppatunti musiikin tahtiin. Ohjelma pohjautuu erilaisiin iskuihin, nyrkkeilyihin ja potkuihin. “Taisteluliikkeiden” lisäksi tunti eroaa tavallisesta vesijumpasta hieman räväkämmällä musiikilla, mikä houkuttelee myös miehiä tämän energisen vesitreenikokonaisuuden pariin. Toteutus Sannäsin Kartanon uima-altaalla saunavarauksen yhteydessä.
Kesto 30-45 min.

Kickbike-safarilla pientä hikeä pintaan
Kickbike on modernin mallin saanut potkupyörä. Safarin aikana opit tehokkaan ja rennon potkutekniikan ja saat kevyesti hikeä pintaan sekä liikettä kehon suuriin lihasryhmiin. Kickbike on erinomainen terveysliikuntamuoto erityisesti kaikille istumatyöntekijöille. Safari soveltuu normaalikuntoisille. Kesto 1,5 – 2 h.
Kickbike Sannäsin Kartano

Kuntonyrkkeily Sannäsin Kartano
Kuntonyrkkeilystä iskuvoimaa
Kuntonyrkkeily on hauska ja vauhdikas tapa liikkua. Ohjelman aikana opit nyrkkeilyn peruslyöntiasennon ja kuusi peruslyöntiä. Oikeaoppinen nyrkkeilytekniikka vie hartia-kivut ja samalla sykkeen nosto tuo lisäenergiaa. SM-tasollakin kilpailleet nyrkkeilyopettajat ovat suunnitelleet aloittelijalle soveltuvan tuntirakenteen, joka suorastaan tempaisee osallistujat mukaansa. Toteutus Sannäsin Kartanon urheiluhallissa. Kesto 1 – 1,5 h.

Tutustumaan golfiin – oikealle kentälle 1-3h
Voit valita tutustumisen kahdesta eri vaihtoehdosta, hieman lyhyemmän lajiesittelyn harjoitusalueella tai laajemman tutustumisen, jossa lyöntiharjoittelun jälkeen siirrytään pelaamaan ohjatusti kentälle. Varusteina toimivat hyvin normaalit sään mukaiset ulkoiluvaatteet. Nyt ruutuhousut kappiin ja kokeilemaan golfia! Toteutus Sea Golf Rönnäsissä, 15 min ajomatkan päässä Sannäsin Kartanolta.
Golf Sannäsin Kartano